Miks 77% Külalistest Teie Airbnb-sse Tagasi Tulevad ?

Uuringud näitavad, et külalised valivad majutuskoha sageli mugava voodi ja rahuliku keskkonna järgi. TripAdvisori uuringu kohaselt peab lausa 77% reisijatest mugavat voodit kõige olulisemaks teguriks majutuse valimisel. Kvaliteetne uni on seega üks peamisi põhjuseid, miks külalised Teie juurde tagasi tulevad või otsivad järgmisel korral uue koha.

Kui külalised saavad nautida head und ja rahulikku keskkonda, on nad palju tõenäolisemad jätma positiivseid arvustusi ning soovitama Teie majutuskohta teistele. Seetõttu on investeering kvaliteetsetesse madratsitesse ja rahuliku atmosfääri loomine ülimalt oluline, et tagada külaliste rahulolu ja korduvkülastused.

Kuidas Me Aitame Airbnb ja Hotellide Omanikel Kasumit Suurendada?

Airbnb ja hotellide majandamine on muutunud tulusaks äriks, pakkudes kinnisvaraomanikele võimalust teenida lisatulu või luua täiskohaga äri. Sellel konkurentsitihedal turul edukas olemine nõuab aga enamat kui ainult head asukohta; oluline on pakkuda oma külalistele parimat võimalikku majutus kogemust. Une kvaliteet on üks peamisi tegureid, mis määrab Teie külaliste rahulolu. Kuidas tõsta külastajate une kvaliteeti? 

Kvaliteetne Uni – Teie Külaliste Rahulolu Võti

Airbnb ja hotellide äri edukus sõltub sellest, kui hästi Teie külalised end puhkuse ajal tunnevad. Üks peamisi aspekte, mis nende kogemust kujundab, on kindlasti magamistuba ja hea une kvaliteet. Kvaliteetne uni tuleb selleks spetsiaalselt mõeldud toodetest. Kvaliteetse une arvelt ei tohiks säästa küll aga targad valikud annavad võimaluse teha seda säästlikult. Meie tootevalikus on madratsid, kattemadratseid, millel on kuni 15-aastane garantii – see on kindel märk kvaliteedist ja vastupidavusest. Meie valikus on madratsid mis on valmistatud spetsiaalselt majutusasutustele, tagades, et Teie külalised saavad alati nautida rahulikku ja kosutavat und.

Uurige meie madratsite valikut siit: Madratsid

Soodsa Hinna ja Kvaliteedi Tasakaal

Me teame, kui oluline on Airbnb ja hotellide omanikele hoida kulud kontrolli all, ilma et see ohustaks külaliste rahulolu. Seetõttu oleme keskendunud pakkuma mööblit, mis tagab parima hinna ja kvaliteedi suhte turul. Meil on turu parimad hinnad – oleme oma kodutöö teinud ja kindlustame, et Teie investeering tasub end ära. Meie madratsite hinnad algavad vaid 99 eurost ja voodite hinnad 149 eurost, kõik hinnad sisaldavad käibemaksu. See tähendab, et kvaliteetne sisustus ei pea olema suur kulu, vaid arukas investeering Teie äri tulevikku.

Tutvuge meie voodivalikuga siin: Voodid

Kiire ja Paindlik Tarne – Kvaliteet Kiiresti Kohale

Aeg on raha, eriti kui tegemist on majutusasutusega. Mõistame, et Teie ettevõtte vajadused võivad muutuda kiiresti, mistõttu pakume kiireid tarne lahendusi. Paljud meie tooted on saadaval otse tehasest ja need saab saata välja vaid mõne päevaga Lisaks on meil võimalus pakkuda mittestandardses suuruses mööblit, mis sobib Teie erivajadustega. Teame, et Teie töö nõuab paindlikkust, ja oleme siin, et seda pakkuda.

Konsultatsioonid ja Kohandatud Lahendused

Mõistame, et iga ettevõte on ainulaadne. Seetõttu pakume ka spetsiaalset konsultatsiooni, et aidata Teil leida parimad lahendused vastavalt Teie vajadustele. Meie ekspertide tiim on alati valmis Teid nõustama, et Teie Airbnb või hotell oleks maksimaalselt edukas. Meil võib helistada või kirjuta. Tel 6211111 meil info@1furniture.ee

Lugege rohkem meie ettevõttest ja partneritest siit: Meist

Airbnb Äri Kasv – Oleme Teiega Igal Samul

Airbnb äri on jätkuvalt kasvav turg, mis pakub suurepäraseid võimalusi nii lisatulu teenimiseks kui ka täiskohaga äri loomiseks. Teame, et Teie eesmärk on teenida kasumit ja meiega koostööd tehes on mööbli soetamine tark investeering, mitte kulu. Kvaliteetne mööbel ja hea une tagamine on ühed olulisemad tegurid, mis aitavad Teil selles äris edukas olla.

Vajad abi või lisainfot? Kirjutage meile või helistage – oleme alati valmis aitama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga